Ridiculousness //
Segalanya bermula disini...
08 October 2016 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)

Hai hai hai hola holick cikebum cikebum! hahaha hai gais watchu doin? ok kali ni kita nak direct je malas nak membebel & merapu pepanjang. i'm already 19th & have to be matured haha acak kau lah perangai still cam bebudakz urgh haha. as uols see my title... mesti korang expect aku ni dah bercinta ke berubah ke apa en hahaha takde lah just nak cakap i dah jadi student degree skrg which is more harder than matrics. of course lah ada pulak benda makin lama makin senang en hmm and guess what i'm studying in my own hometown HA-HA -.- so far from my house hmmmmmmm bery bery homesick me :( sebulan sekali je kalau nak balik pun emm ye la nak balik selalu memang kopak la duit belanja gua haih.

Haha korang tahu ke aku study mana ni? hehe sorry la tak mention dari awal. saje nak buat korang tertanya tanya "eh kampung dia ni kat mana? tak bgtahu pun. fikir kitorang ni stalker kau nak tahu semua privacy kau? eh eh dia ni" haaha something like that la. papepun aku husnudzon la korang takde la nak cakap camtu en haha kk i'm studying in bachelor of accountancy at Universiti Malaysia Terengganu, UMT. sungguh jauh bukan? naik bas 7 8 jam jugak lah kan? tak mabuk tak sah tapi nasib baik la sekejap sekejap je. tiap kali balik kalau nak naik flight payah lah kan? hahah

Ok time dapat tahu dapat sini mmg gentle takleh terima kenyataan weh. ye la tak expect langsung akan dpt jauh. i thought area selangor la jugak. alih alih dapat kat timur kau haaa haha dah la time cek tu kat tempat keje haa mula la aku terfikir fikir mengenang nasib hidup kat tempat orang sampai customer mintak lain bagi lain. customer order lupa nak punch lah bagai hahaha tak fokus huhu tp lepas tu slow slow la terima. maybe ada hikmah. tapi bersyukur la dapat course yg nak. yes yg penting tu course not the place hehe nasib baik la ada jugak classmate kt matrics yg dapat sana & satu course jugak. alhamdulillah takde la rasa takut sangat. balik kl pun boleh sesama hehe

Sebelum gerak ganu mcm excited & cool jugak la sbnrnya nak sambung belajar balik even tak puas cuti lagi haha tp bila sehari dua hari time orientasi dah rindu family & homesick :( next week tu selamat la raya haji. balik la seminggu even ada skip class jugak haha. kat sini mmg khas tempat untuk belajar je sbb ye la mana ada wayang boling karoke semua. paling paling pun 2 jam dari gong badak ni haa haha tapi mydin, giant, pantai pantai haa mmg famous la kat sini. situ je la tempat nak lepak or shopping pun huhu. hmm rasanya tu je idea yang keluar skrg haha maklumlah maghrib maghrib ni kan waktu yang elok untuk beribadah. jangan asyik nak blogging je 24/7 haha #notetomyself. okay lah bye assalamualaikum :)

OLD
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.