Ridiculousness //
Kerana terpaksa aku relakan...
20 November 2015 ✿ 0 comments


Hai assalamualaikum semua. Wahh lama sangat aku tak post ni huhu ye la busy kot kat matrik. Bukannya ada wifi pun dalam bilik huhu cedeyy :( nak gi library semata nak blogging hmm macam tak je haha. aku gi library pun sebab nak install something kat phone cthnya games kuikui :B k sebenarnya aku nak cite pasal cuti sem 1 dah habis. 2 minggu je pun cuti. kejap ennn hmm dak dak uni yg lain cuti sebulan hmm tak adil hm hm yg paling geram dak asasi cuti 2 bulan. wuishhhh lagi tak adil padahal asasi setahun jugak macam kiteorg haih tapi takpe lah. sepadan la dengan diorg punya syllabus. makin cepat makin susah. hypothesis accepted :)

Hmm kakak alhamdulillah sem 5 ni dia dapat dekan. aku ni haa tak tahu la camne result pspm 1 hari tu. muet lagi band berapa lah tu huhu. dekan kiteorg tak macam uitm or poli lain 3.5 and above dah dekan. kiteorg 4 flat baru dapat anugerah. tapi kiteorg bukan digelar dekan pun. anugerah cemerlang je cam sekolah hewhew. senang cite matrik ni memang macam sekolah lah. rules dia ketat tak macam uni/ipta lain. kelas pack macam sekolah. tutorial/homework memang berlambak habis. kuiz pun banyak. dengan presentation lagi kalau pst perakaunan. sains tak banyak presentation. haih penat penat. tapi jadual sem 2 semestinya lagi pack. lebih havoc berbanding sem 1 huhu. aku ni pun still nervous nak masuk sem 2 hahaha. lek syaza lek. may Allah ease everything. jangan risau lama lama kau akan dapat adapt jugak dengan evironment matrik ni. awal awal mmg rasa susah nak nangis nak balik. aku sampai skrg takleh move on dari tak nak balik rumah tahu tak? haha setiap kali boleh balik aku akan balik. takde satu pun aku miss balik rumah time sem 1 hahaha.

Okay lah nak keluar. banyak lagi barang tak beli nak bawak balik matrik ni. kena bawak bekalan yang secukupnya ni huhuhu. k bye assalamualaikum :)







OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.