Ridiculousness //
Just a wish...
17 May 2015 ✿ 0 comments

Assalamualaikum wbt.

 Hai hai hai! I'm baaaackkk! Acah acah kata 'not into blogging anymore' hahahaha sembang sesembang sembangnya jeee :p Actually bosan and rasa nak berblogging sebab toooooo lama tak post. Actually takde lah lama mana en. Haa tengok acah acah lagi haha. Ehhh biar lah pe masalah kau ni? Tak puas hati cakap! Tetiba en. K fine stop dah. My purpose is sebenarnya I rasa cam nak sambung my day challenge yang I gantungkan hari tu. Hari tu ye lah busy kerja kan takde masa nak berblogging. Ada masa pun nak rehat and ofcourse tidur di rumah krohh krohh hehehe. Apa pendapat uols about I nak continue my day challenge ni? Anyone? "krik krik" "krik krik" Woi pak takde orangnya. Mana semua niii? Tido keee? (dubsmash). Oh lupaaa mana ada orang blogwalking ke blog I. Urm... too forget. Sorry :/ (acah sedih jap). Soo apa pun uols nye opinion, I tetap nak sambung my day challenge hehehe. Kesah pulak rules aku not rules kau hahaha. Biadap ke? Oops sorry (emoji monyet tutup mulut) kekeke :B





OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.