Ridiculousness //
Day 11: Bullet point your whole day
24 May 2015 ✿ 0 comments
Hello everyone! after all this time I came we heart it. He missed them both. I hope to publish as long eh had complications. I love you and I hope to be here forever

Assalamualaikum wbt.

Haiiii. Guess why aku tak post day 11 ni semalam? Sebab time tu baru petang so aku tak tahu lagi apa aku akan buat sooo takde la aku nak post. Ingat nak post malam tadi tapi malas ah pulak hahaha. Soo tengok lah hari mereput aku kat rumah semalam haha.


  • Bangun solat subuh pastu tidur balik ahahaha 
  • Pagi bangun tidur basuh muka apa semua pastu makan biskut kacang sikit.
  • Dalam pukul 1 macam tu aku makan tengah hari hehe
  • Lepas tu pukul 2.30-3.30 petang aku tertidur lagi. Tak tahu asal ngantuk sangat.
  • Lepas tu rasanya aku main game kot kat fon. Haha tak ingat doh padahal baru semalam. Asal memori aku macam laki ni? Hahaha
  • Okay lepas tu kemas beg sikit nak gi matrik. 
  • Okay malam terus ah. Malam aku tengok bola and diselang selikan dengan baca novel Bayangan Clarissa huhu
  • Dalam 12 lebih aku tidur

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.