Ridiculousness //
Tak nak lama lak ennnn
21 December 2014 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :) Hai! lama tak jumpa ennnn? pe khabar kau sekarang? sihat? emmm addaaa layaaaan~ SPM dah habis oiiii hehehe dah lama dah senanya cuma busy takde masa nak update blog kot. ni baru ada masa pun saje nak update dah lama gila en tak update. bertahun dah ecey gurau je. ye ah sekarang busy dengan kerja lak. kalau sebelum ni busy dengan nak SPM enn acah acah busy belajar ah enn padahal tak belajar mana pun. memain je banyak haha skati ahhh haha kerja dah full time memang tak ah sempat nak update blog kot. lupa dah cara nak coding pe semua haha acah acoding. kau fikir ni kos ICT ke gila? haha dah ah ngarut kot.

actually update ni sebab nak buat day challenge. baca post lelama cam best lak buat day challenge. aleast tahu ah amende nak post en takde ah terkebil kebil nak post apa en. tapi tak sure lagi hari hari boleh ke tak post. susah gak hmm ye ahh kerja pagi balik malam haih. Dah ah aku nak tunjuk day challenge. start esok ahh tak pun lusa kot risau busy je. Nak mula malam ni ngantuk dah nak tido esok masuk noon kul 12 yey boleh tido lama sikit hehehe dah ah tengok ni!


Even... ye ah ada yang aku tak tahu enn tapi... bantai sajalah labu hahahaha. ok ah start esok eh esok hehe insyaallah tu pun kalau aku larat ah sebab esok closingggg. senang cite nak cakap setiap hari closing ah. kata full time en tapi kalau A balik 6.30 ptg. emm A pun extend closing jadah pe nak balik awal enn hahaha dah lah bye bye! *lambai sikit* ;)

Insyaallah Syaza akan dapat straight A dalam SPM :)


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.