Ridiculousness //
Day 4: Your faith story
25 December 2014 ✿ 0 comments

Assalamualaikum. Tbh lagi aku tak tahu pe dia nak ni. Faith ni jujur ke iman? Aku tak faham ahhhhh soooo aku rasa nak SKIP ah hehe boleh takk? Suka suka aku je enn ahh blog aku pedehal. Lagipun aku takde cite ah nak cite hmm tah la hari ni mood aku swing sikit. Pepagi takde mood. Lepas break happy jap i mean normal lah ok lah. Pastu malam takde mood balik. Memang pali asyik kena marah dengan aku je lah hari ni. Dengan dia asyik kacau akunya. Memang rasa nak ngamuk ah haih haha. Ok la byeee!

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.