Ridiculousness //
Day 3: Top 5 pet peeves
24 December 2014 ✿ 0 comments
Assalamualaikum. Ok tu bi ones aku memang tak tahu peeves tu pe so... ini je lah jalan penyelesaian untuk semua ayat pelik pelik.


Google translate lah solver dia. Soooo... top 5 pet peeves aku atau dari bm nya binatang mengesalkan, tercatat di bawah ok. Start dengan top 5 ok. Ala ala countdown gitu haha


5. Tikus. Ni takde la sangat takut cuma geli je bila tengok dia lari. Kalau kurus takpe gak ni berisi hahaha

4. Kucing liar. Aku paling tak suka kucing yang ikut aku. Pastu gi kat kaki cam nak gigit kottt err seram. Pastu satu lagi kat kedai makan. Kucing yang suka panjat atas orang sebab kita tak bagi dia makanan. Yang ni memang aku lari ah gentle! Hahaha

3. Anjing. Haa yang niii seram seh bila terjumpa. Orang selalu kata kalau kita lari lagi dia kejar en. Sumpah takut nak dekat doh. Hari tu ada dua ekor anjing kat rumah sampah. Aku rela letak sampah kat tepi dinding kot dari nak campak dalam tong sampah. Takut dia kejar haha

2. Ular. Natang ni eyy seram eyy kalau dia dah nampak mangsa memang speed dia paling win ah. Nampak ke mengular cam tu tapi laju dia kemain lagi haih. Even aku tengok dalam tv je hehe

1. Buaya. Pergh memang aku palimg tak suka natang ni. Sejak tengok video dia makan orang kat tepi tasik. Sejak tengok dia kat rancangan binatang pe tah. Sejak tengok muka hodoh dia. Sejak sakit hati tengok kulit dia yang menggerutu tu oh shettt! Hahahaha

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.