Ridiculousness //
Day 2: Where you'd to be in 10 years?
23 December 2014 ✿ 0 comments

Assalamualaikum warahmatullah :) Hari ni post maybe pendek je kot sebab aku malas. Sebab aku ngantuk. Sebab aku dah nak tidur. Sebab esok nak bangun pagi. Sebab esok nak gi ambik duit. Sebab esok nak lepak. Sebab esok kalau tak lepak nak tidur kat rumah. Sebab esok cuti. Sebab esok takut gaji sikit. Sebab tetiba perut berbunyi. Sebab maybe lapar. Hahaha sakai doh aku ni. Ok la ok la enough untuk mengarut opening.

Where I'd to be in 10 years? Ok nak senang nak ringkas nak mudah nak padat nak mutakhir, aku buat list je lah eh? Ini impian aku 10 tahun akan datang and time tu umur aku dah 27 hmm tua tu tua haha.

  • Ada kat Mekah. Aku nak sangat bawal family aku especially mama abah gi mekah buat haji :) aku pun mesti la nak buat en. Orang kata muda muda lah patut gi haji hehe 
  • Second aku nak ada kat luar negara. Aku naaaaak gila gi Korea. Ok tbh memang sebab aku minat kpop tapi takde la tegar sangat minat macam tu je tak ikuti sangat pun. Tapi tengok negara diorang macam best kot. Best je macam negara orang putih. Pastu orang dia pun peramah nampak gayanya haha. Selain Korea aku nak gi Paris. Nak gilaa gi Eiffel Tower tu haihh bestnyaaaa. 
  • Aku nak ada kat rumah sendiri hehehe did you get what was in my mind? Hehehe ofcourse la I nak kahwin. U tak nak kahwin keee? Tipu lah.... Hahaha

Ok lah tu jeee bye bye! 

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.