Ridiculousness //
Day 1: Current relationship. if single, discuss being single.
22 December 2014 ✿ 0 comments
Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatu yaa ahli kuburrrr. Hash tag sentap tak? Haha lek Lek gurau je. OK hari ni nampaknya first day challenge aku ni baru start en well aku gagahkan diri gak menulis blog walaupun Mata dah rabak habis. Untung esok masuk noon boleh la bangun lewat sikit he he. OK tajuk kita hari ni agak serious ye hahaha. Jauh mana tah serious dia tu haha barai tol ah haha k dah dah ngarut plak memalam ni.


Title dia CURRENT RELATIONSHIP. Wahhh haha ce teka aku tengah relationship apa sekarang? Ce teka ce teka. Single? Or taken? Mesti uols curious nak tahu kan? Hikhik. Haha sakai je ok la aku ofcourse lah single mingle triangle square rectangle circle. Padahal dah boleh nampak kat gambar en haha. Emm sape la yang nak kat aku ni enn hmm acah acah sedih jap. Actually aku lebih suka single kot daripada couple couple ni.

Ok satu sebab istilah couple tu haram. Ye ke? Kalau couple tapi jaga batas tak sentuh ke apa tu kira haram jugak ke? Maybe la sebab mesti ada jugak panggilan 'sayang, baby, anje' tu en hahaha. Tu dikira zina hati tu haha i pun tak sure la u. I bukan ustazah pilihan u. U kena rujuk ustaz ustazah sendiri. Aku lebih suka berkawan dari couple ni sebab kawan kita boleh berkawan dengan ramai orang and takde orang nak jeles. Betul dok? And one more kita takde la rasa terkongkong and kena stick je dengan partner kita tu. Gi mana je mesti ada dia eh bosan lah. Tu untuk orang macam aku lah. Aku ni jenis cepat bosan sikit dengan orang. I dont know why hmm thats why aku malas nak couple.

For me, single is much better. Even kekadang jeles lah gak tengok partner lain keluar sesama jalan sesama tapi... Aku still dengan prinsip aku nak single. Kalau suka sama suka tapi tak couple tu ok lagi kot. Better macam tu dari couple. Suka memang suka tapi tak terikat sangat lah. And kalau boleh aku tak nak lelaki yang kawan dengan aku, confess kat aku yang dia suka aku ke jadah pe lah. Confirm 200% yang kiteorang akan awkward gila nak mati lepas tu. Aku tak suka laaaaaaa gentle! Hmmm :'( Don't do that pls. If suka pun cukup la kau tunjuk dengan perbuatan je tak yah ngaku. Aku tak nak disappointing sape sape. And aku berlakon buat buat tak tahu hahaha ok laa bye bye! Panjang pulak leteran aku hari ni.

Sorry if my opinion sounds disagree towards couple. This is only my opinion. Not every of my words are true by the way. Just live your life in your on way and stay happy :)

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.