Ridiculousness //
May god bless freedom
11 November 2013 ✿ 0 comments
Assalamualaikum.

〰

Hoi hoi hoi! Exam dah habis woi! hahahaha bangga lah shiod sherioushly cerp kau tak yah nak sh sh sangat ah shhh ah! bising je k k tak nak cakap banyak just nak cakap aku bebas. k tu je bye. eh cop cop! lek ah brader malam masih muda katak0oO. katako bukan kataku kan? oh kesah? hish! bosan ah bosan. act tengah tunggu running man episode 171 ni. exo datang lah katakan. exo tu woi. kau dengar tak apa aku cakap? haaa? exo doh e x o EXO!!! omaigad omaigad omaigad!!! gediknya gediknya gediknya. weh brader tanya sikit. ada wa kisah ke gedik ke tak? baik kau diam sebelum aku tumbuk kau. ceh acah acah errrr lek arrr gurau jerrr.

Tahu tak tahu tak tahu tak? kat sekolah gentle pishang tahap naruto ada 60 juta kuasa serious aku cakap haha sebab..... syllabus yang tak habis kena sambung belajar ishhh bosannyaaa hmmm dah la 3 subjek sains kimia fizik bio tu yang tak habis cam cam cam comel je cam cantik je cam bukan je cam boring je eyyy. Lagi lagi.... em macam takde benda je haha buku teks aku dah lah hilang! cam pundek orang yang curi tu. selekeh much. kawan kawan aku lek je tinggal buku teks kat kelas takde plak kena curi tapi sampai aku je 4 hah hilang! ish tahi lembu betul la aku lempang sekor sekor kang cerp cerp. Habih duit aku parents tak nak bayarkan hmmm cewdeynyew :'( ehhh tak lawak lah rempit! vroom vroom! kau fikir dgn kau acah acah buat bunyi motor tu orang nak kisah ah? dey! get lost lah! k bye.

just made ur promise come true and fulfil my night pls :')







OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.