Ridiculousness //
Urimania cerrrrp
17 August 2013 ✿ 0 comments
 Heart Of Glass. | via Tumblr

Assalamualaikum

Hey hey hey! Haha lama tak lama tak lama taaaaaaaak? Gue nggak posting haha acah acah ah minah ni tumbok satgi terabo gigi kang cowwwp hehe bila aku bukak blog je aku dengar lagu and baca post post yang aku post je malas bodo0ooOoeeew nak post aha aha ha a serious aku tengah layan drama so lagi ah malas nak post tapi ni.... saje nak menegur jap alang alang aku tukar lagu kat blog ni huehuehuehuehue kesah pulak nak hue bape kali en herp! aip aip jangan cenggitu no no no no ((sambil goyang jari)) tak baik haiipp! harhar tarrk kelakar lar gilerrr. derr annoyirrng k arh byer darh kenaper semuer nark ader rrr nirr aigerr godair ler byer assalamualaikum :)

quote of the day:
tak payah nak quote of the day quote of the day sangattt







OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.