Ridiculousness //
Last Wednesday
08 June 2013 ✿ 0 comments
Large

Assalamualaikum.

Haaaaaaaaai :) Apa khabar? Hekhek benda dah lama baru nak cerita sekarang. Aaaah suka hati gua lah gua punya blog. Lu pahal? Nak protes? Hahahaha k whatever ah kau. Rabu lepas aku pergi alamanda dengan Puteri dan Shafiqah. Birthday girl ni Shafiqah ni hahaha. Happy birthday bro! Dah berapa juta kali tah aku nak wish :3 Tak kisah lah kan? Kan kan kan? Huuuhuuu :)

Kiteorang nak tengok cerita Epic tapi dah selling fast time tu. Seat pun tinggal seat depan je. Shafiqah ah nak sangat tengok. Pastu aku suggest cerita Now You See Me hikhikhik :3 Cerita ni jangan cakap ah best tahap 789, 456, 123 kali ganda. Jack dah lah handsome macam Augustus Caesar hahahaha k sembang budu. Sembang sangat. Jack handsome lagi lah gila :p Dah handsome memang jadi header aku ah cerita dia :))))

Large

Lepas habis movie kiteorang lepak Rasa jap. Suddenly terjumpa Fatin Eliya. Wehhhh bapak rindu sia dengan kauuuu :') Sumpah rindu gila! Dah 1 2 3 4 tahun dah tak jumpa kot. Hari tu jumpa kejap je. Nanti kita lepak sekali eh? Hikhikhik kau makin comel :3 And thanks ah cakap aku makin kurus hahahaha :D Lepas tu pergi beli barang jap and then balik. Balik tu dah lah hujan. Berjalan lah daku keseorang di dalam hujan tsk tsk :')

Happy birthday Shafiqah! May Allah bless you always ;) Keep calm and always be my sunbae :D





OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.