Ridiculousness //
Gym gym gym gymrama
23 June 2013 ✿ 0 comments
 This is BEAUTIFUL  | via Tumblr

Assalamualaikum

Hai hai hai :) Jumaat lepas kiteorang kononnya nak berlatih gimrama lah kan tapi..... apa tah yang jadi haha biasa le tu janji melayu cah haha melayu tak melayu yang aku tahu aku okay ceh dah kenapa okay okay dah. Ingat nak reka step ke apa lah kan tapi habuk tadak. Kiteorang sempat ambik gambar lagi ye lah diorang buat kerja apa tah kiteorang pun buat lah kerja sendiri hehe :)malam ni terasa malas pulak nak tulis panjang panjang sebab takde idea hm hm so redha je lah haha k dah bye assalamualaikum ;)










OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.