Ridiculousness //
Oi oi oi!
25 May 2013 ✿ 0 comments
Large

Assalamualaikum.

Hai hello konichiwa arigato anyeong hasaeyo! :D Buat apa tuuuu? Mengganggu ke? K sorry....... :( Lol tak payah nak sorry sangat, Korang okay okay je ennn k bagusss! K sekarang dekat Putrajaya ada Festival Belia 2013 kan kan kan? Weeee aku dah pergi dah weeee :D Hahaha dah! Tak payah nak bajet sangat lah kan? Astaghfirullah.... Mengucap Syaza mengucap. Err I mean istighfar hehe :B Aku pergi semalam, hari jumaat.

Pukul 12.30 macam tu baru sampai sana padahal p lan pukul 11.30 en uhuk uhuk biasa lew janji Melayu hekhekhek :D Kiteorang jalan jalan jalan je dekat sana sampai nak tercabut kaki lenguh dia. Time kiteorang jalan dalam kepanasan terik tu kannn, kiteorang tengok dewan Cempaka Sari terbukak, ada lah pameran apa semua, kiteorang pun masuk lah. Pergh kebatakan air-cond tu terserlah hahaha :D Masuk masuk je dah berapa kali orang bagi sample perfume. Wanie siap kena spray dengan perfume lagi hahaha. Ciannyew diew lewl :p

Lepas tu kiteorang jalan jalan jalan sampai balik. Yang lama tu shopping hewhew :3 K dah nak tengok Running Man. Nak release stress dan tention tention yang adaaaaa k bye assalamualaikum :)



I've made a right choice since the beginning. Alhamdulillah :)






OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.