Ridiculousness //
Alhamdulillah :')
23 May 2013 ✿ 0 comments
 Large

Assalamualaikum.

Hai hai hai! :) Exam dah habis hikhikhik :D Happy to the max aku time jawab paper 1 fizik selasa hari tu since hari ni dah hari khamis, aku baru nak post. Malash owh malash hashtag rempit. Dahhh tak payah nak hashtag hashtag sangat, ni bukan twitter. K fine ah cemni. Tak nak kawaaaaaan! >:( Kesah? Dah diam. Fuhh mid-term ni memang membunuh kau tahuuu? Yang paling susah addmath ah diikuti dengan fizik dan biologi dan kimia. Tengok! Semua sains tulen err emm ehh except addmath ah en? Duhh tu pun tak boleh nak fikir hish! :p K tak tak gurau je. Senang cerita takde satu pun yang betul betul senang. Okay ah sivik sivik. SIVIK SENANG GILA :) Siapa fail tu memang bermasalah, harap maklum.

Sayangi selangor~ Yakini BN~ Eh pilihanraya dah habis. Alhamdulillah BN still memerintah weeeeehooooo tahun depan duit naik 100 wuhuhuhu :D Hari ni ada sambutan hari guru. Tema dia sumpah awesome. Emm Hikayat 1001 Malam. Alah ala ala arab gitu and ada sikit unsur dari cerita Ali Baba Bujang Lapok :) Papehal pun pengetua paling comel hewhewhew :3 Siap naik basikal lagi. Oh yeeee 40 orang penyamun pun comel comel je semua hahaha :D Pastu ada lebih kurang 7 persembahan dan semuanya menyanyi. Untung ah suara sedap enn :) Okay dah tu je malas nak tulis bebanyak. K bye assalamualaikum.

Ya Allah, kau berikanlah kami petunjuk untuk membuat keputusan yang tepat. Jika ditakdirkan, kau kekalkan lah ia :')


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.