Ridiculousness //
Hmmmmm
30 April 2013 ✿ 0 comments
 Large

Assalamualaikum.

Wey wey weyyy! Ceh tetiba k malas nak mencapub hari ni :p Tahukah anda bahawa pilihan raya yang ke-13 akan diadakan pada hari ahad ini? Tahukah juga anda bahawa benda yang saya hendak katakan ini tidak ada kena mengena sama sekali dengan politik cahhh k hambar. Tak sebenarnya aku nak cakap esok dengan senin minggu depan cutiiii yeay! K.... wtv talking to the moon cah hambar lagi. Tak yang sebenarnya minggu depan exam and I didn't do any preparations hmmm tanya orang lain pun cakap tak study mende tapi bila result keluar haaaa hambek kau! Cemerlang gemilang terbilang resultnyaaaa! Otak apa lah yang Allah anugerahkan kat diorang ni? Untung bebeno :') Ceh nangis en ceh hahah k macam tak lawak hahah emmmmmm ok bye cah macam tu je en ye ah okay assalamualaikum :)

Imma in dilema cehh still wondering what he wants actually? Can't even think in a positive way even seems he is a kind person hmmm :L





OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.