Ridiculousness //
You I Tea Aim :3
17 March 2013 ✿ 0 comments
 Zfyri9o_large

Assalamualaikum :)

Lama kan saya tak menaip ehihihihi k tak lawak pape pun tak payah gelak ish kau kau kau! Apak perasan sia siapa je nak gelak baca lawak hambar kau ni boo to the voo. Ok dah dah penat ah asyik cani je heh heh *long-sightedness* tetiba masuk science form 3 pulak adudududuh k what are we going to talk about now? Any suggestion? lol k k cer tengok title tu apa maksud dia? Awak saya teh tujuan hahahaha tepuk sikit aku buat lawak bland jap nak gelak ke cane ni? Ok ok dah dah dah! Cer fahamkan title tu jeng jeng jeng! UiTM lah hihihi.

Semalam kiteorang ada trip pergi UiTM Shah Alam ada Index Expo kebenda tah lupa ah panjang sangat kotttt takde masa nak hafal k puiyu lah kau I mean poyo poyo. Diorang kata best pergi sana tapi bagi aku biasa biasa je sebab aku blur tak tahu nak buat apa. Banyak pameran je yang dipamerkan hohoho last last kiteorang main sahiba kat pameran bidang biologi dan matematik pebenda tu hehehe hilang lah jugak bosan kiteorang atleast :) Emm tu je kot nak cerita malas pulak nak taip takde feel hohoho actually nak tengok cerita To The Beautiful You ni even dah habis tengok sebab cerita dia sweeeeet gilaaaa ♥ Dengan Hyun Woo dia tu comel gilaaaa :3 K bye assalamualaikum :)









OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.