Ridiculousness //
Yesterday.
24 March 2013 ✿ 0 comments
 06c97006ddcfc0726eb820ffb60f3896_large

Assalamualaikum.

Let's go crazy crazy crazy till we see the sun! K tak sanggup aku nak jadi gila sampai macam tu semata mata nak usha matahari. Buatnya orang tu bodoh nak tengok matahari time malam, sanggup jadi gila sampai cenggitu k sembang. Semalam kan semalam, semalam ye lah semalam, semalam lahhhh! Hish tak reti bahasa ah cah tetiba en dah diam. Semalam ada hari anugerah cemerlang dekat sekolah gue. Ya gue dapat untuk PMR heheh kaget? Gue juga kaget hahaha ramai kot dapat bukan aku sorang hahaha k k aku tahu korang tak percaya ye lah aku ni apa je en manusia biasa cah macam korang alien je hahahaha gurau ok gurau. Why so serious?

Sampai sekolah je mak aku terus sembang dengan mak Puteri haih almaklumlah baru pertama kali ketemu lol k takpe sampai kat dewan pun duduk sebelah sebelah okay hahaha whatever~~~~ Nak tunggu majlis mula punyalah berjambang doh cumpeh bosan tahap barbie nak beranak kembar 9 seriously. Ni semua PIBG punya pasal! Ini tidak adil tidak adil bagiku~ K suara macam baru meneghan tak sedap langsung puii! Sementara tunggu hok tu habis, kiteorang pelajo pelajo ni kono tunggu kek bilik PAFA. Habis bosan seeeyyyhhh hahaha teringat lawak seeeyyyhhh dengan muka sekali hahaha kreatif gila budak 16 ni hahaha I'm not laughing ceh.

Tumblr_mk665ll9111s6b3rho1_500_large

Emm nak cite pe je eh dah tak tahu dah k k first first nyanyi lagu sekolah baru dengan bimbingan koir form 5. Dengan tak hafalnya aku dah nyanyi macam mana dah hahaha mantera apa aku baca pun tak tahu kotttt. Lepas tu dengar speech speech speech. Ajmal yang duduk sebelah aku tu tak habis habis dengan phone dia en tahu lah phone mahal, pasang lagu pun kuat kuat hahaha k tak kisah pun. Time persembahan tarian endang tu comel je diorang menari hahaha serious. AKu rasa nak menari sekali je tapi alangkah hampanya bila tarian aku jadi tarian harlem shake *cedih*

Time persembahan nasyid pulak, suara Rifhan sedap no doubt. Yang lain tu boleh tahan jugak tapi dia lah paling sedap. Mak aku kata suara yang sebelah Rifhan tu pecah, bingit telinga hahaha aku tak dengar sangat sebab time tu aku ada kat luar dewan en k takde siapa tanya hahahaha pathetic gila jadi aku *nangis* Pastu lepas habis je aku ambik hadiah, aku pergi kat mak aku and dia nak balik hahahaha yeah ma you understand your daughter so well hehehe tapi kiteorang sempat tangkap gambar sat hihihi :D



Mama is cute yeah I know it :3







OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.