Ridiculousness //
Beanstalk.
28 March 2013 ✿ 0 comments
 473722454524218307_c2jvzoli_c_large

Assalamualaikum.

Dia mungkin bengis seperti singa tapi dia nangis tonton cerita Korea hahahaha cepat cepat teka lagu apaaaaaa. Anda berpeluang memenangi 3 tiket penerbangan ke England patah balik terus menerus ke rumah anda. Best kan? K tak lawak pape pun tolong duduk di tempat masing masing cah again tak lawak pun k dah shadap. K semalam aku pergi alam dengan Puteri dan Shafiqah okay memang best even 3 orang je k takpe :)

Mula mula kiteorang pergi gsc tengok cerita apa ada and diorang tanya nak tengok cerita apa pastu aku suggest cerita Warm Bodies tapi Shafiqah nak tengok cerita The Croods. Aku tak faham kenapa dia suka sangat cerita kartun. Those cartoons are not exist dear lol hahahaha bajet sharp je pui. K aku dengan Shafiqah pun dah berdebat en mempertahankan hak masing masing ahah Puteri lek je tak kisah cerita apa pun. Last last aku suggest cerita Jack the Giant Slayer and it was AWE to the SOME. AWE-SOME *bergelinang air mata* Hahah apak takde kena mengenanya :p

Tumblr_mkdjlrdvrx1rzwj29o1_500_large

Lepas tempah tiket kiteorang pergi makan KFC. Betapa sharing is caringnya kiteorang sampai beli makanan pun 2 set je sebab Puteri tak makan sangat ayam and Idky. Last last makanan banyak yang tak habis k membazir. Shafiqah ah ni tak nak habiskan cah gurau gurau rilek ah wei *gambar Cristiano Ronaldo* Lepas tu kiteorang usha usha baju dekat carrefour. Ye kat situ banyak sale dan baju dia lawa lawa yeah kami perempuan dan kami suka shopping. Lumrah k lumrah nak buat cano hahaha dekat baju je dah lebih kurang sejam hehehe :D

Lepas tu kiteorang pergi solat dan terus masuk wayang. Lepas tu keluar wayang terserempak dengan Syaz and Nurin ceceh how sweet :) Emm pastu sebelum balik pergi Parkson jap tengok baju lagi hahaha well we are girls generation lol betul hape generasi perempuan kan? K ada orang kata salah ke hahahaha k bye. Assalamualaikum :)
Time nak ambik gambar lah kamera buat hal hmm *cedih* :(





OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.