Ridiculousness //
Kuruuuuusssss lol
23 February 2013 ✿ 0 comments
 Tumblr_miogedboh01qfnvm5o1_500_large

Assalamualaikum :) Sila jawab. Ini adalah sebuah arahan dari Jabatan Kerjaraya Malaysia hahaha eh adakah? Hahahah ok ok saya hanya bercanda. Bercanda bercanda. Pulak.... tak faham ke ok ok meh sini saya terangkan. Bercanda tu ala gula gula kapas kaler pink gitu. Pink je tau bukan warna biru putih or else hikhikhik *ketawa gedik* K serious serious! Bercanda tu bergurau embak. Bergurau pun tak tahuuuu? Pi Mampush. Hahahaha kwajaq hang ja kwajaqqqqq xp lol kesahkah? Hahahaha k annoyed *senyum ala tomey tomey* Actually tajuk tu patutnya... sepatutnya lah kan patut patut! Kursus ok kursus peace!

Hari ni Pengawas, Ketua dengan Penolong ada Kursus Kepimpinan dekat.... Cuba teka, tempat dia agak jauh lah emmm dewan sekolah. Jauh en, dalam 500 meter jugak em lima ratuuuuus? O yea yea 500 kan banyak hmm penat tau hahaha cenggedik sikit pui. Pagi pagi terus naik dewan untuk pendaftaran apa semua tulis nama ic nama bapak bagai lepas tu duduk. Mula mula dengar ceramah dari Puan Marina, aku menguap dah berapa juta kali tah hurhur n_n Syaza kannnn tak Syaza lah kalau tak menguap time orang bagi ceramah. Tengok betapa baiknya aku bagi korang baik sikit japp aku tak faham apa yang aku tulis. Oh Go Die hahaha again. I know nobody understand what I'm talking abouttttt. Majok ah majok majok! Bukan mahjong laaaaaah lol ss lah sia aku ni.

 Tumblr_miogs5b4bk1s034c8o1_500_large

Lepas ceramah pergi makan, makan U NO makan makan. Yea that was kinda em em busuk bro! *tetiba* Pas makan naik dewan balik pastu main Rantai Nama. Orang mula kena sebut nama dia dua kali pastu orang belakang dia kena sebut nama dia 2 kali jugak pastu sebut nama orang depan dia tadi, nama dia dan seterusnya berulang ulang kali. Aku tahu korang tak faham, angkat tangan part mana yang tak faham. Kamu jangan main main ya tak tanya sesat jalan. Ceh bajet bajet benda ni keluar exam pulak lol hahahaha can't stop lauhing U NO can't stop! Lawak basi -.-

Lepas game ni kiteorang terbahagi dalam kumpulan, kena buat perbincangan pasal tugas ketua dan penolong kelas. Alah biasa lah guna kertas mahjong bagai tu pastu present kat depan. Pastu ada lah certain kumpulan present and after that, kiteorang rehat dulu makan dan solat berjemaah, dapat banyak pahala alhamdulillah O:) Nampak tak simbol keimanan yang sangat teguh disitu lol jangan kau cuba untuk berdusta. Lepas solat naik dewan balik sambung presentation, time group aku present pak tak tahu nak buat apanya aku berdiri depan tu. Allah je yang tahu macam mana aku rasa time tu hewhew cuok habih hihi :B Well I kan pemalu hihihihihi *gelak comel* puiiiiii >..<

Lepas dah habis tu kiteorang main lagi satu game yang bernama Radio Rosak. Semua game start dengan huruf R dah kenapa Running Man kah? hahaha tak habis habis memang tak kan habis kekeke R for Raja'ie kot cikgu yang hoskan rancangan ini lol haa cakap pasal hos, ada sorang hos rancangan Da'i nama dia tak ingat lah tapi dia ada tadi datang kat sekolah kiteoran bagi motivasi sikit. Jangan lupa saksikan rancangan Da'i setiap hari sabtu jam 6 ptg promote ni promote hahaha :D Sambung pasal radio yang jet jet rosak tu..... game dia cenni orang depan sekali kena hafal skrip yang cikgu bagi pastu bisik kat orang belakang dia, orang belakang dia tu pulak bisik kat orang belakang lagi dan seterusnya. Orang yang terakhir kena tulis apa yang dia dengar then baca kat depan. Gamaknya semua lulus huhuw bangga ah tew? Jabet boo jabet pak jabit boo eh silap sorry angkel. Lepas tu ada penutup sikit and then photoshoot.Jom saksikan cover majalah dibawah jet jet jet!

 d9237be5-ea0d-477e-9779-d9783a688881_zps5b5596e5.jpg 
 4ecefbe7-f43c-4dcd-a914-e702e1fa9f51_zpsd7aec6ce.jpg 

Siapa dapat cari aku, aku bagi 100.... tolak 900 bahagi 4. -200 banyak tuuuuuu cepat kata aku baik lol diam ah k bye assalamualaikum :)







OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.