Ridiculousness //
Ahlan Wasahlan.
02 February 2013 ✿ 0 comments
 

Assalamualaikum :) Waaaaah nampak tak kebaikannya disitu ahahaha kepuiii *lap balik* nanti jam pulak laptop aku yang memang dah gemuk jalan pun cam ciput baby. Ok apa khabar semuaaaaa? Finnah? Omo dah lama tak sebab perkataan finnah tu emm I mean sebut ok sebut aish typo pulak dan dan dan, saje malas nak padam hokhok HOK ALOH! lol kelakar tak? Ok diam Syaza diam. Banyak cerita nak cerita tapi tak tahu nak cerita apa bukan apa lah cuma tak ingat jalan cerita dia yang tak berapa nak cerita sangat ni. Paham kaaaaan? Tak faham? Go. Dai nooooooo I mean godai aku lagi lol tajuk lagu Agnes Monica tu ahah acah acah cover tuiiiyul :b

Yeay finally I'm in form 4 weeeeeeeehuuuuuuu! Bangga nyah~ Lol tak pun sebenarnya bab omwek lambak iaaaaa. Euw kau ni dapat kancing gigi tergigit lidah ke hapa? Gedik ah suka hati aku aaaaaaah diam. Tahun ni aku dapat kelas Lambda that is kalau ikut level pangkat darjat, kelas kedua. Kalau ikut lah KALAU. Kalau tak ikut emmmmm ya udah tidak ikut ohoi am I over talking nonsense? Tell me if yessssss sir ok thanks sayang awakz dadidududu. Eh tak aku tak minat kumpulan Dadidu MLM tu. Just saying eh lupa letak hashtag nvm. Dekat kelas ni semua budak baik baik except budak yang bukan dari kelas KAA termasuk I sendiri. I ni jahat tau sebenarnya kalau uols nak tahu lololol apa lol lol? Pang kang baru tahu apa erti kepak kepak kebum kebum *not involve* Di sini tidak terlupa juga yang aku selalu diarah arah oleh ketua yang sok sok ketua tu ahahaha jahatnya aku eh kan aku dah kata tadi haa tak caye kuikui kuku daku menawan *cek kuku* uhuk uhuk *coughing out loud*

Tak terlambat lagi kan aku nak wish segala wish yang aku nak wish? Ok here you go!

HAPPY NEW YEAR! WELCOME JANUARY! SALAM MAULIDUR RASUL! HAPPY THAIPUSAM DAY! GOODBYE JANUARY! And WELCOME to.....
Let’s have a lovely February, hopefully without heartbreak or loneliness~ <3 
Aku suka makan Cloud9 kau? Suka jugak? Sibuk je :p





OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.