Ridiculousness //
Wide awake.
25 January 2013 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :) Woaaaaaaaaaaaaahhhhhhh! Mana ada lama aku tak tulis blog hikhik padahal tak sampai sebulan pun en tahun lepas berbulan bulan tak bising pun. Eh ye ke?. Bising je tahu tahu lah aku ni memang bising tapi sampai dekat certain certaiin orang je lah kalau yang tak rapat atau tak kenal tu..... sorry to say lah. Ini semua poyoooo! Lol tetiba. Tu memang dah trend sekarang, Tunggu masa nak jadi trend dekat Twitter je. And one more thing, #Tak16Lah pun diorang nak trend kan sampai ada orang dengki ahaha kiteorang nak trendkan tu sebab kiteorang nak tunjukkan yang kiteorang sayang sekolah tu well cikgu cikgu sila lah berbangga dengan kami lol sampai penampar jakgi.

Semalam telah berlangsungnya Kejohanan Merentas Desa kali yang ke..... tak tahu lah. Semua mengadu sakit kaki badan ah bagai en tapi aku tak sebab aku tak lari, QM jeeeeee hewhew :D Tahun ni merentas desa paling bosaaaaan. Ada ke patut lepas penat penat merentas desa, kiteorang kena naik dewan ada Mesyuarat Agung Koperasi. Mana ada lenguh bersila aigo. Ok bye!

Post ni takde gambar ok malas nak letak nak tengok Running Man bye




OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.