Ridiculousness //
Newbie.
22 December 2012 ✿ 0 comments
 

Assalamualaikum ☺ Dah lama tak tanya khabar en? Hihi apa khabar? Baik? Alhamdulillah. Syukran syukran :') Malam tadi en aku mimpi something yang interesting woo ngehngeh :B Aku mimpi aku dengan kawan kawan sekolah aku pergi Taman Wetland. Dekat situ ada tasik en. Tasik ke apa tah tapi ada air en then ada satu kapal besar warna putih and guess what? Ada tetamu artis ahaha dah macam Running Man ada guests. The guests were Josh Hutcherson dengan U-know Yunho kumpulan TVXQ. Yang tak boleh blahnya kiteorang siap salam salam lagi ngahaha. Bila aku salam Yunho, dia kata ❝Anyeong hasaeyo❞. Ahah sumpah melting aku ⍢ Okay dah stop cerita pasal angan angan tahik ayam kau tu.

Apa yang korang sedar tentang kelainan blog aku ni? Yaaa betul! Dah bertukar wajah ehehe :D Sehari lebih aku edit non-stop. Eh ada lah stop jugak. Gila hape. Fikir aku komputer ke beroperasi bila orang turn on ish apa lah aku merepek niiiii? Stress! ⍥ Gary's version lol so cute :3 Rindu nak tengok Running Man lagi tapi semua episod dah habis tengok. Tunggu episod coming soon je lah hm *sigh* :/ Tik tok tik tok dah nak habis cuti sekolah en? Barang sekolah satu apa pun tak beli lagi kihkihkih. Nak tahu tak? Bukak sekolah hari rabu dan aku baru realize hari khamis lepas lol kelakar ker? Tak payah gelak! Tembak kang. Okay lah nak chow. Tangan dah kebas. Bye assalamualaikum ت

#NowSinging Beautiful Night by Beast ♪



 

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.