Ridiculousness //
Day 29: Something you could never get tired of doing.
10 December 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)


Anyeong hasaeyo! :D Say yayayayaya. Now playing "You are my destiny 2" by Haroro yaaaa! *nada cute Pororo* Ahahaha k ga dal ya qof. Pehe en ngehngeh. Menipu lah kalau tak faham tapi kalau ada, pergi belajar alif ba ta balik ahahah k evil. No, I'm just joking bruh :) Aku nak bagitahu satu rahsia. Sebenarnya aku tengah dengar lagu kat blog aku ni. Bukan lagu yang aku taip tadi ahah DOUBLE WHAT?! Lol t____t

Something I could never get tired of doing
  • Solat ofcourse :)
  • Watching Running Man Bang bang via Ji Suk Jin lol ahah XD
  • Download episod RM hampir setiap hari ehehe :B

Dalam banyak banyak yang aku fikir, tu je yang aku rasa tak penat buat. Yang lain, hampehehh >.<

K bye assalamualaikum. Kamsahamnida :3

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.