Ridiculousness //
Day 24: A photo of something that means a lot to you.
05 December 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)

So relatable :)

Anyeong hasaeyo! LOL stalker stalker aku mesti tergelak gelak en baca ni. Bajet Korea ahahah gedik >.< K please terasa fwendszz lolx ahaks ahaksz euw :p Oh dia nak gambar yang bermakna eh? K lemme find a while. Tunggu taaaaaauuuu :3


Tadaaaaaa! Oppa Gangnam Style uhh hahaha nak jugak bunyi uh tu mwehehe biaq pi lah :p Dari kiri yang tak nampak muka tu Shafiqah, Eisha, Puteri, Lina and meeeeee :) Ni time hari terakhir sekolah 2012. Miss that moment :') Sebenarnya banyak lagi gambar bermakna bagi aku tapi ni yang terlintas dalam fikiran. Kalau nak letak semua memang mandi toq lol xD

K bye assalamualaikum. Kamsahamnida :)

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.