Ridiculousness //
Day 22: A letter to who has hurt you recently.
03 December 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)

So relatable :)

A LETTER TO WHO HAS HURT YOU RECENTLY? Boleh aku gelak? Kamsahamnida :) Ahahahahahahhaahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhahhahahahhahahaahhahahahahahhahahahhahhahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahhahhahhahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahaahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahaahhahhahahhahhahahahahahahaahahahhaah I have no idea how to do this! Help me laaaaa. Aku tak suruh nganga macam Gwang Soo pun kannnn? Ish. Nakal betul :p Takpe lah, kita try eh.


For those yang selalu menyakitkan hati aku/being annoying infront of me,

Semekom. Eh silap silap. Assalamualaikum :) Bagi salam kena penuh tau. Oh sorry sorry. Ingat tak nak melilau tempat lain tadi. K sambung sambung. Aku nak bagitahu korang je yang aku penat disakiti. Ceh ayat bapak dramatisnyaaaa. Hoi tak boleh sad lagi ke? Hahahaha gurau gurau. Bukan tu sebenarnya. Aku nak cakap. Korang boleh nak annoying depan aku tapi jangan lah over over sampai buat orang terasa en. Dengar lah rintihan aku ni. Sekali korang buat orang kecik hati atau terasa dan orang tu tak maafkan korang, jangan mimpi lah nak hidup tenang bahagia dunia akhirat. Allah memang Maha Pengampun tapi manusia? Ada yang hati batu, keras to death. So, beware kalau nak bergurau pun :) And siapa yang pernah sakitkan hati aku tu, aku maafkan. Aku tak simpan dendam nak bunuh korang pun. Lek dah :3 Siapa yang agak agak pernah sakitkan hati aku atas sebab gurauan ke bukan gurauan ke, sila lah terasa eh ahahahaha :D Pastu mintak maaf. Melutut tau ngahahaha jeskiding babe ;)


K bye assalamualaikum. Kamsahamnida :)

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.