Ridiculousness //
Day 21: A photo of something that makes you happy.
02 December 2012 ✿ 0 comments
Assaalamualaikum :)

So relatable :)

Anyeong hasaeyo! :D Buat apa tu? Hah? Okay teruskan rutin kalian. K bye. Op op! Belum lagi. Tak start lagi dah menghalau eh. Cepuk satgi. Dia nak a photo of something that makes you happy eh. Hihihihihihihihihihihihi aku dah tahu dah apa dia. Angkat hidung kalau korang fikir benda yang sama macam aku fikir. Hahahahahhaha boleh ke? Siapa boleh, text aku. Macam ada je number aku en. Meh ah aku bagi. Nanti jangan lupa text tau. KENA TEXT! 0198765432. Ambik ah. Celcom. Lawa en? Tahu dah :B Try ah text ke misscall ke. Kalau kena maki, aku tak bertanggungjawab eh mwehehehe :D Lek lek, bergurau senda di pembuka bicara. Nak tengok gambar apa?

Tadaaaaahhh!

hugmonstah:

RUNNING MAN! <3
 

Comel en? Mesti lah boleh teka ni apa kan. Running Man lah apa lagi. Mwehehehe macam tak kenal aku pulak :D Imma big fan of Running Man lagi lagi Kim Jong Kook. Kim Jong Kook! Kim Jong Kook! Kim Jong Kook! Kim Jong Kook! Kim Jong Kook! Teeheehee~ :3

 K bye assalamualaikum. Gamsahabnida :)


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.