Ridiculousness //
Pi Ai Si Si
07 November 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum bro bro dude dude sis sis babe babe semuaaa :D


Semale kawe gi PICC. Mu ado? Caaaahh! Bajet sebenterrr :B Nggak apa apa yaa? Ya makasih. Gue tau lo semua orang baik baik. Sudah. Minah indon mana tahh yang sesat ni? Berjangkit Fatin lah ni aiyaaaahh! ;p Mu bawok virus tahu dokk? Lol nak salahkan orang lain pulak. Cenggini lah aku muahahaha 3:) Tengokkk dah lari tajuk den. Okay lah kita began began. BEGAN!

Semalam pergi PICC. Sumpah waa cakap sama luuu. Tempat dia lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gila. Kat sana bosan pulak. Tengok orang bercerita sampai tersengguk sengguk aku. Sumpah ngantuk haih :'O Lepas tu tengok orang bersajak pulak. Lagi haruuu~ Lepas tu pertandingan melukis. Hehh punya lah ramai budak sekolah kiteorang, takde sorang pun masuk. Ada lah 2 orang. Okay lah tu enn? Paling ramai budak 9 (1). Ye lah, kiteorang mana tahu pertandingan yang dianjurkan lol XD So we are not ready.

Tiba masa lunch. Ni lah saat yang ditunggu tunggukan sebenarnyaaaa :3 Kiteorang dibawa masuk ke dalam dewan makan pengantin. Cahhhh! Lawak kauuu. Siapa tah tiba tiba kahwin kat situ? Ambik makanan > Duduk > Makan dengan sopan lololol > Blah dari situ. Time tu kiteorang second last perempuan. Naik naik bas je dah penuh. Laaagi haru. Kiteorang dengan muka tirednyaaa cari tempat. At last jumpa jugak. Pastu cikgu panggil budak lelaki beberapa orang. Kiteorang terpaksa lah duduk bertiga atas 2 seat. Mana ada sempit. Pening kepala den. Keluar keluar bas je dah macam lalat :S Kbye assalamualaikum :]
And yeahh hari ni aku tak pergi sekolah. Boooooooooohh!

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.