Ridiculousness //
Day 8: Your dream wedding.
22 November 2012 ✿ 0 comments
Holaaaa. Eh assalamualaikum :)

So relatable :)
Alololo sweetnyaaaa :3 Kalau gula gula heheh :D

Hello~~~~~~~ Knock knock! Buat apa tu? Dating? Oh okay sorry ganggu. Sorry sorry. Sungguh tak sengajanya pun adoi. Dah dah kau tak payah nak bajet Johan sangat lah kat sini. Kau sesuai Naib Johan dan kebawah je LOL kelakarnyaaaaa~ *perli memerli* Dia tanya pasal wedding. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. AHAHAHAHAHAHAHA. HAHAHAHAHA. K stop. Ahahahaha. Eh okay okay. Dah. HAHA. Kay kay dah dah dah. Seriously wehhh aku tak pernah fikir pun nak pakai baju apa, kahwin kat mana, nak kek berapa tingkat apa bagai. SERIOUS TAK PERNAH. Tapi fikir pasal kahwin dengan siapa tu pernah lah ehehehehe gatai nooooo :B Tell me, siapa je yang tak pernah fikir pasal tu? Haa haa XD


Wedding Dress


Ni cuma sketching je tapi lawa en? Haha sebenarnya belambak dekat Google ni dan aku tengok semua lawa. Semua pun macam spesen je en. So aku pun dah tak tahu nak pilih mana satu, aku ambik je lah yang ni. Semua bagi kau lawa :3 Yang penting tutup aurat sudaaaa. Kan? ;)


Wedding Place

 

Haaaaaa mu tengok ni. Lawo dok? LAWA KE DOK? *up sikit suara* Lawaaaaaaaa kaaaaaaaaan :) Cendeliar merata pulak tu XD Ni yang rasa tak sabar nak kahwin ni hahahaahaha LOL :D Sah gatal merenyam ohohoh something like that :B 

K bye assalamualaikum.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.