Ridiculousness //
Day 5: What makes you different from everyone else?
17 November 2012 ✿ 0 comments
Kum kum Assalamualaikum :)

So relatable :)

Hai wehhhh! K hari ni aku malas nak membebel panjang panjang. Nak bagi point je. Takde idea dah. Lagipun tengah menggila dengan diorang ni. Tah tiba tiba apa sawan tah add aku kat chat diorang. Naik gila aku. Okay enough enough. Malas cakap pasal diorang. Menyakitkan hati je XP Polak aku. Haaa what makes you beautiful? Eh silap silap. Salah tengok pulak dah. What makes you different from everyone else. Haaa tu baru betul. K apa yang aku beza dari diorang? Aku pun tak tahu lah. Emmmmmm jom kita terjah! Hahahaha k kelakar sikit.

  • Aku takut lipas. K aku tahu ramai yang takut lipas dan bukan aku je. Tak kisah lah ni termasuk ke tak tapi aku taip je XD
  • Aku suka stalker orang. Lagi lagi orang yang aku suka tak pun orang yang aku curious gila nak tahu. Memang aku stalk habis habis lah en. So, beware. Cehh. Don't worry aku takde crush lagi. So tak bahaya punn :) Lek dah.
  • Aku ada kawan baik. Dia memang seorang yang memahami. Dia selalu ada time aku perlukan dia. Ada yang suka dia dan ada yang tak suka dia. Tapi aku suka sangat kat dia. Sayang gilaaaa. Nama dia Makanan. Hahahaha aku suka makan you know. Bila boring je makan. Sebab tu lah aku gemooooook hahahaha :D
  • Aku tak suka kalau atas meja ada barang barang bersepah. Mula lah aku nak marah. Crowded lah bagai. Sabar je aku. Salah satu punca kemarahan aku cehh.
  • Aku ni jenis yang tak suka marah marah. Kalau aku marah pun tak serious. Marah tak pernah serious. Kalau aku marah pun takde orang takut. Kalau marah serious pun dalam hati je. Takde lah sampai jerit kat orang ka pa. Tak tahu asal. Aku tak sanggup nak buat macam tu hehehe :D Bajet baik lah ni? K bajet.
  • Aku tak suka kalau aku tengah nyanyi, tiba tiba kawan ke family ke sambung lagu aku nyanyi tu. Nyampah lah sia. Sibuk je nak ikut. Nanyi ah lagu lain. Ish >.<

K ah tu je kot. Kalau ada lagi pun tak kan nak ungkapkan banyak banyak en. Cehh mana ada scheme ayat aku. Oh speaking lagi. Pui puih. K bye assalamualaikum :)


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.