Ridiculousness //
Day 4: Your favourite photograph of your bestfriend.
16 November 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum pipel :)

Huwaaaargh mengantuknyaaa :'O Eh baik cepat sikit taip. No time tu mengarut ni ekekeke. Gelak macam apa tah kau ni Syaza. Cer normal sikit. K man k. Haaa dia nak favourite photograph bestfriend iter lah. K gedik. Syaza gedik. Memang gedik. Jom ah usha je gambar diorang yang comel lote ni ehehe. Korang jangan nak bangga sangat eh. Aku puji ni pun sebab terpaksa k lol gurau gurau. My honesty come from heart. It's deep deep inside k. Hahahahaha English aku terabur macam milo tumpah. Kkkkkisah apa aku en. Daaaa~ Stop lah gedik duh.



Haa comel kann? Well tengok kawan dia sorang lagi ni hahahaha k kau batak Syaza. BATAK U KNOW. Dari atas kiri Eisha > Lina. Dari bawah kiri Puteri > Shafiqah. K siapa faham klik like. Cehh macam ada je lol buat laka laka pulak dia ni XD Okay lah bro bro sekalian alam. Gua nak urut mak gua *anak mithali macam ni lah lol* K bye assalamualaikum. Goodnight bro :)

Harini takde mood nak mengarut ceh padahal kesuntukan idea XP


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.