Ridiculousness //
Day 3: Your idea of the perfect first date.
15 November 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)

 RELATE RELATE RELATE :)

Hollllllllaaaaa gaizzzz :D Wasap?  K pergi rehat cukup cukup kalau tak sihat tu. Nanti duit hantaran down *bagi anak dara* Cehh dah pandai sekarang lol :B Haa lu tengok dia punya challenge. Idea? Perfect first date? HA. HA. HA. HA. HA. Mana ada susah. Wehhhh mana aku tahu duh nak buat camana. K kalau aku merapu takpe en. Lek ah bukan orang baca pun muehehehe 3:) Ready to blind your eyes with my 'karutan'? Ayomat geset go! Eh jaaappp tarik nafas dulu. Deep deep eh. Jangan lepas lol gurau gurau. Mati jugak korang kat sini. Tak pasal pasal ada bukti aku yang cuba nak membunuh korang hahahaha apa salahnya kan? K kau kalau nak mati cepat buat lah lagi macam tu Syaza :L


  • First eh. Kita ajak mate kita tu tengok wayang lah apa lagi hehehe. Tengok cerita seram seram. Nanti kalau takut, boleh gigit je tangan diorang hahaha k itu kejam. Tak kan lah nak tengok cerita horror. Sumpah tak romantik langsung. Eh kalau ada yang buat macam tu jangan terasa eh. Saya cuma bergurau. Cehh padahal cover en. Opss sorry sorry :)
     
  • Sekeng. Kalau boleh belanja lah awek atau pakwe korang tu. Tak kisah lah kau lelaki ke perempuan. Nak nampak gentle en. Perempuan pun boleh jadi gentle apaaa. Siapa kata nggak bisa? Sudah. Datang dah virus ni. Kalau korang nak save bajet, alah belanja gula gula seposen dua tu pun takpe lol nampak sangat kedengkut muahahaha :D
     
  • Ted. Eh ni bukan Ted yang kat pawagam yang comel tu eh. Ni yang tedpol tu. Cahhh kelakar ke Syaza? -.- Ni yang 3rd ni lah. Pehe pehe jo la deh. K nak buat apa lagi eh bagi perfect? Em korang try lah bergurau senda dengan dia. Jangan asyik senyap je pastu cerita pasal hubungan korang. Wehhh strict sangat lah. Bosan. Tak kan tak nak hubungan yang happy go lucky kot en. Well aku memang takde pengalaman yang sebegini rupa tapi... Try lah eh hihihi ;) Kalau berkesan, halo halo gua. Tapi kalau nak buat lawak tu jangan lah melampau sangat. Contoh macam "I nak clash. I tak suka you dah. You tak handsome/cantik dah." Kot ye pun nak jujur, tulis lah kat wall fb dia lol acah je hekhek XD Kau kalau buatnya pasangan korang tu lurus, mahu eat deep diorang *makan dalam makan dalam* Terus cari orang lain. Haa menangis tak bernyanyi kau. So, careful. 

#Eh kalau mate jatuh jangan gelak pulak eh. Nak gelak, paling kan muka kejap. Pastu gelak. Paling kat mate awak tu, buat muka kesian :P

Hahahahahahahaha. Aku dah nak tergelak tengok aku ni *padahal dah gelak dah* Macam doktor cinta pulak dah. K aku takde lah pakar sangat eh. Ni pun sebab challenge je. Kalau tak, mana mahunya aku nak buat >.< Eh dah lah esok nak pergi jogging. Dah lewat dah ni. Kang tak pasal pasal tak terbangun awal pulak. Family aku semua dah dibuai mimpi dah. Sampai Istanbul dah kot lol jeskiding. Yeah meh. Bye assalamualaikum :) 

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.