Ridiculousness //
Day 19: A picture of something you want to do before you die.
30 November 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)

So relatable :)

Anyiong hahaha :D Semua muka dah macam kena sambar petir en baca blog aku ni. Ehem ehem, ada ke orang yang baca blog kau. Sedar sikit diri tu. K........ Fine :( Dah dah, tak payah nak bajet sedih pulak :P



Tipu lah kan orang baik macam aku ni tak nak buat umrah dan haji en. Syaza, kalau kau nak makan kasut, buat lah lagi macam tu. Okay okay, aku tak buat dah. Insaf insaf, astagfirullahalazim. Sebelum aku mati, aku nak sangat jejak kaki kat sana. Tengok lah betapa indahnya Mekah Al-Mukarramah tu :') Siapa tak nak pergi kan? :)

K bye assalamualaikum. Gamsahabnida :]

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.