Ridiculousness //
Day 17: How you hope your future will be like.
28 November 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)

So relatable :)

Anyeong hasaeyo! Suka bebeno aku sebut perkataan tu hehehehe xD Kan aku dah kata semalam yang aku addicted dengan Korea, korang tak nak dengar. Ceh. Lepas ni kalau ada sesiapa nak bash, bash je lah. Aku tak kisah :P LOLOL jangan ahhhh. Cuak aku. Eh tapi takpe, boleh jadi famous sikit en? Muehehehehe gedik mung! Tak payah nak ngada ngada. Weh jangan bash tau. Jangan jangan. Aku kata JANGAN, JANGAN LAHHHH! Ceh marah macam ada orang nak takut pulak. Boo Syaza boo. Boo sama dia. Boo sekali lagi hey! Is barang baik is barang baik *tiba tiba* Dahhh! Cukup cukup lah tu eh. Agegege :B

HOW YOU HOPE YOUR FUTURE WILL BE LIKE. Hmmmmmmmmmmm I have no idea about this. Sufefe lol terikut ikut pulak geng WOW tu ahahaha ;D Em apa niiii? Aku langsung takde idea. Ish macam mana ni? How? How?

  • Aku harap aku dapat jodoh yang baik O:)
  • Aku harap aku berjaya di dunia dan akhirat :)
  • Aku harap dapat jumpa dengan ahli ahli Running Man especially Kim Jong Kook dan ahli ahli Big Bang. Wow fantastic baby ;D

Aaaaaaaaaa tu je kot. Aku tak tahu sangat sebenarnya. So, macam biasa lah aku merepek je en ngehngeh :D Tapi aku harap untuk yang pertama dengan kedua tu. Ketiga tu macam mustahil sangat je ;) It's okay, gambar diorang belambak aku simpan. Mwahahaha.

K bye assalamualaikum. Gamsahabnida :)

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.