Ridiculousness //
Day 16: Short term goals for this month and why.
27 November 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)
So relatable :)
Anyeong :D How are you? Fine? Oh good good. May Allah bless you always O:) Jadi baik untuk sesaat. Dia nak short term goals? Emmmmmmm apa eh? Meh turun ke bawah meh. Mak panggil makan hahaha bajet nak buat lawak tapi selalu tak jadi T_T

  • Nak dapatkan kerja. Hmmmmmm :'/ Dah cari tapi semua pakat nak reject Form 3 je. Ada yang terima tapi dia nak macam macam pulak dah. Tu yang malas tu. Satu Alamanda kiteorang dah survey. Semuaaaaa hampeh. Ceh tak baik lah kau ni. Diam sudah. Kenapa nak kerja? Bosan ah duduk rumah. Lagipun nak jugak duit hehehe :D Tapi sampai sekarang jadi penganggur hahaha -.-  

Hmm apa lagi eh? Tu je kot. Hihihihi :) K dah bye. Gamsahabnida :) Assalamualaikum.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.