Ridiculousness //
Day 15: Something you don't leave the house without.
27 November 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum and anyeong hasaeyo! :D
So relatable :)
Soooooooo? Direct je lah eh. Malas nak merepek banyak banyak hehe :B

  • Of course lah diri aku sendiri en? Hahaha kalau aku tak dibawa keluar, tu bermakna aku terperap je kat rumah. Takde hala nak dituju lol. Is it funny? K........
  • Fonggggggg lah kan? Haa? Tak faham? Handphone handphone hehe. Sorry typo banyak sangat tadi. Orang kata typo itu comel. Kau cuba nak menyomel lah ni? Haktuih! *lap balik* Hahaha kang tak pasal pasal blog aku dijangkiti kuman pulak ennn? Sediakan payung sebelum hujan beb :)
  • Duit. Hoho duit ni sememangnya penting. Penting bro. PENTING. Fulamak! Terserlah kemata duitan kau. Kalo di indonesia sih manggil matre'. Hahaha aku tak sure pulak ejaan dia gimana :D

Haaa itu je kot. K bye assalamualaikum. Gamsahabnida :)

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.