Ridiculousness //
Day 12: Your current relationship. If single, discuss how single it is.
24 November 2012 ✿ 2 comments
Assalamualaikum :)

So relatable :)

Hellllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ngehngeh panjang tak? Saje menggedik memalam bebuta ni LOL bajet kelakar letew PUIIIIIIIIIIIH! :B Okay okay dia tanya YOUR CURRENT RELATIONSHIP. OMAI OMAI OMAI. OMAIINGLISH. Hahahahahaha k tak lawak pun -.- Gelabah macam kau hot sangat pastu ada pasang skandal lain pastu takut balak kau baca blog. LOL lakar ar tu? Kau mana ada orang nak nya pun adui.

So relatable :)

Dah stop intro. Intro pun dah macam hapeeeee. K fine kutuk lah lagi mannnnn! LOL xD My current relationship is Single :) Yeah man I'm single. But not available. Malas aku nak bercouple couple ni. Aigooo cakap je lah kau tak laku bana hahahahaha. Pun betul jugak muehehehe :D HOW IT IS? Em, single ni sememangnya best. Antara benefits dia adalah.... ting ting ting! Rehaaaaaaat. Cah apa aku merepek ni? Stop lah stop. Kalau single, jimat kredit tak payah nak text i love you you love me i love kue teow setiap malam, jimat duit tak payah nak duk belanja belanja mate bagai, tak buang masa fikir pasal diorang, time solat pun khusyuk je, tak payah nak tipu mak bapak kata keluar dengan Minah padahal pergi dating dengan Dolah. Tapi ada jugak disadvantages diaaa. Like rasa lonely. Memang Allah sentiasa ada kat sisi kita tapi ye lah kita kan manusia. Nak jugak rasa disayangi oleh seseorang yang istimewa en? Lagi... kita jealous tengok orang lain ada boyfriend/girlfriend. Em tu je kot :)

Nak tengok Running Mannnnnnnn :D Wait for me, my King Kim Jong Kook K gedik macam kumpulan WOW :P K bye assalamualaikum.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.