Ridiculousness //
Day 11: A picture of your favourite memory.
23 November 2012 ✿ 1 comments
Sedut habuk guna vacuum, Assalamualaikum :B

So relatable :)

Sudoh boh. Dio nok fevghet memoghy pulok doh. Aku nak letak satu gambar ni tapi nanti ada pulak orang marah en. Seram nihh~ Sokay sokay, lemme check another picture kayyyyyyy XD *jabet je minah ni* After a few hourrs..... Alaaa tak jumpa lagi lah hmph :/ Ceh good good je. Padahal dah jumpa. Beberapa minit je cari hihihi well tak nak lah berlagak en? Yang ni lagi angkuh, sombong, bongkak namanyaaa ;p


Cuba teka cuba teka cuba teka. Ni kat manaaa? Kalau tak tahu ni, ish. Mesti tak pernah pergi kann? K ini Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin a.k.a AK. Eh silap. Masjid Besi. Aihh terikut ikut pulak cerita Ngorat ehehe :D Aigooo~ Time ni form 2, tahun lepas. Ish serious best tiap tiap hari time bulan Ramadhan lepas balik sekolah pergi sana, tadarus. Rindunyaaaa :'( Tahun ni tak boleh pergi sebab PMR punya pasal laaa. Hancur hatiku~ Mengenang dikau~ Ceh menyanyi pulak dia. Apa eh tajuk lagu tu? Lupa dah XD K tak penting tak penting :P Haa, tahun depan form 4 takde exam besar, so kita enjoy yeahhh! Boleh lah pergi sana lagi en hehehe :D Rindu dengan angin sepoi sepoi bahasa dia tu ngehngeh XD 

Goodnight. Sweetdream. K bye assalamualaikum.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.