Ridiculousness //
You got that one thing.
28 October 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum Yaaa Ahli Kubur. Capp gurau jeeeee :D Yaaa Ahli Blogger actually :)


K hari raya haji tahun ni manaaa adaaa bosaaan kaaan? Aiyaaaahhh! Selama satu dua tiga empat hari cuti niii, langsung takde plan pergi mana mana. Cumpah bocan cioooot lol mengada ;p Ehhh suka hati lah kann? Hari ni hari ahad en? Haaa, hari ni memandangkan awek aku ada kat rumah dia, baru balik dari Peghok, aku ajak dia pergi Alamandaa. Dah macam takde tempat lain nak pergi. Asyik kesituuu je. Lol dah situ je mall paling dekat nak have fun. FUN lah sangattt~ Atleast ada wayang daripada takde en? Dapat jugak isi masa terluang dengan sebaik mungkin lol BAIKnyaaa~ Haha cakap pasal awek tapi tak show off pun nama dia. Eh? Show off tu bukan berlagak ke? K OhMyEnglish! Nama diaa.. Jeng jeng jeng! Minah Lodeh Tipah Lepat capp. Kauuu! Bukan main sedap paghents dia bagi nama Nur Shasha Farzana binti Mohd Hanifah, nak jugak nama lamaaa kann? Kesian buddy aku sorang ni hehe :B Jangan marah eh awekszz. Cehh, dia bukan baca blog aku punn. Lek dahh XD


K hari ni kiteorang tengok wayang cerita Paranormal Activity 4. Wooohooo! Mana ada banyak scene terkezzzut diaa. Pegang sebutir popcorn pun boleh tercicir sebab terkejut lol :D Ni menggelabah namanyaaa XP Lahhh, normal lah tu kannn? Yang tak tahannya last last cerita tergantung. Habis macam tu jee. Aku pun dah macam "HEHH? WHAT THE FISH FILLET?!" lol bajet baik tak nak tulis benda alah tu haaa. Well, aku kan memang baik hahah. Baik mengaku cepattt! Kalau tak malam ni Sinister datang jenguk korang tidur lepas tu dah alang alang dia pun mengantuk, tumpang tidur sebelah sekali lah kaaannn? Lol takut tak takut tak takut tak? Takkk? Kfine. Ehhh dah lah. Esok sekolah. Tak sabar nak pergi sekolah esok. Taaakkk tahuuu kenapaaaa n___________n

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.