Ridiculousness //
May be a little cup of tea?
20 October 2012 ✿ 0 comments

Assalamualaikum :)
Awak apa khabar? Sihat? Oh, alhamdulillah. Saya tumpang bahagia. Saya? Saya pun alhamdulillah sihat :) Tapi ada batuk batuk sikit time minum Coolblog dekat Alamanda tadi. Kejap je batuk tu. Awak jangan lah risau. Saya tahu awak sayang saya. Puiii! Tak pernah aku jadi baik sampai macam tu sekali. Kalau jumpa aku yang macam tu, jangan lah korang percaya. Sebab... Korang sure ke yang tu aku? Capp XD Ambik ayat Iqbal jap.

Okay, hari ni aku pergi Alamanda. Tengok wayang lah apa lagi kan? Setelah sekian lama aku terperangkap dalam kebinasaan PMR, akhirnya aku bebas! Seperti burung merpati yang bebas berterbangan di udara yang penuh dengan asap kenderaan yang berkepul kepul. Lalu aku pun jatuh "ketepek! (bunyi burung jatuh)" dan innalillahwa'innalillahiraji'un. Mati dah dia. Ya Allah, apa yang aku merepek ni? Aaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! *bajet menjerit* HAK MENJERIT, HAK AKU. HAK MU? HAKTUIH! Capp ;D Lek ah, jangan touching. Kau tengok! Aku dah melalut sampai mana dah ni. Sampai Afrika Barat dah aku rasa. Eh? Ada ke? Lol apa apa je lah :B *bajet nak buat lawak tapi tak jadi*


Kiteorang tengok cerita Sinister. Uuuuuu~ Horror movie ni. Tapi takde lah seram mana. Eh, bukan nak bajet eh. Tapi muka dia takde lah seram mana. Cuma scene dia banyak terkejut terkejut je lah :) Faiz yang duduk sebelah aku tu lagi lah, tutup mata dengan tisu. Alasan dia, "Aku selsema lah." Haha, macam macam lah kau ni, kawan :D Cakap je lah yang kau takut ;p Pastu bila lepas orang jerit je, dia tanya "Asal? Ada apa tadi?" Haih, sabar je. Mana aci dia tak tengok. Nak kata, muka hantu tu pun dia tak kenal macam mana. Suka hati kau lah Faiz oii. Eh eh, aku ni cerita pasal dia dah kenapa? Aiiihh, jangan fikir lain. We are friends :)

Okay lah chui, bro, dude, sis semuaaa. Aku nak tidur dah ni. Ngantuk doh. Ye lah, pagi tadi TERbangun awal pulak. Pastu tak boleh tidur dah walaupun ngantuk. Sabar je -.- It's okay, anugerah Tuhan :) Kita kena redha. Aku redhaaaa. Untukmu yang aku cintaaaa. Demi kebahagiaan kitaaa. Eh, nyanyi pulak dia. Kdah bye. Assalamualaikum C:



OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.