Ridiculousness //
Ingin bersuo. Dengan Dindo. Yang ku pujo. Di mano. Bagaimano :D
11 August 2012 ✿ 0 comments
Howhow, Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :]
 


Haha, tajuk pun dah macam...
Untuk makluman, itu adalah serangkap lirik lagu. Tak, bukan serangkap. Ada lah beberapa rangkap :B Wuuuuiii, dah lama kan aku tak post. Ada lah dalam beberapa bulan. Ye dok? Kan? Kan? Ye kan je lah :) Ni ni, banyok nok cito neh. Nok baco dok? Tok nok? Baco gok :p






# Ramadhan Al-Mubarak :)

Pejam celik pejam celik, dah masuk bulan puasa. Muehehe, bila dengar bulan puasa je, mesti ingat raya kan? Alah, biasa lah tu. Nak kata, ramai orang tak sabar nak raya. Ye tak? Ye lah kan. Okay ye ye. Dekat blog ni memang kita selalu bermonolog je :D Cakap sorang-sorang. Hewhew ^ ^v Best apa. Takde orang nak perli, kutuk, komen dan sewaktu dengannya. Tapi bulan puasa memang penat. Haus memanjang. K memang lumrah bulan puasa kan? Dah kata puasa dari segi bahasa bermaksud panas terik. Meme lah haus :) "Pakcik makcik, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)" via Jeff; Karoot Komedia X Episod 9 :D


# Trial PMR :/

Sampai trial je dah bosan, haha. Ye lah, siapa tah yang suka exam? Lagi-lagi exam yang besar macam ni. No, semi-besar baru :D Where have you been all my li-i-i-i-i-i-i-fe. Eh eh, ternyanyi pulak :B Haa, cakap pasal trial ni, Sains dengan Sejarah susah duuuuuuuh. Rasa nak cincang-cincang pastu bakar je kertas tu. Soalan dia tanya macam kita ni ahli Saintis dengan pakar Sejarawan je. I mean, Sejarawati. Well, I'm girl eventhough Sampah call me Gay :p Dalam Science paper 2, aku mengarut je. Apa tah nak jadi? Kalau result aku down, nak salahkan siapaaa? Karoot Komedia! Hey ni barang baik hey ni barang baik :D *tah betul ke tak lirik tu* Apa-apa pun, redha je :)
 

Weeeeeehhh, Kamisah Ketak kata esok raya :D Tah bila tah dia jadi orang yang umumkan raya tu. Tah apa tah gelaran orang tu u.u Weeee baju raya apa pun tak beli lagi. Weeeee! -.- Muehehe, kbye :) Baby I love you, I never want to let you go. The more I think about, the more I want to let you know. That everything you do, is super duper cute and I can't stand it. Untuk dia hey! Untuk dia hey! Untuk dia.. untuk dia.. untuk dia! MDAG *nyanyi jaaaappp n.n*

Nampak kekurangan karutan aku hari ni? XD

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.