Ridiculousness //
New new new hewhew n_n
08 June 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum :)


Yo, wassup guys! Haha aku tak tahu lah apasal aku happy sangat ni. Okay-okay nak tahu ke? Kalau korang tak nak tahu pun, aku tetap nak cerita jugak hihi :D Selama aku tuisyen dekat Ceria Maju, start minggu kedua, aku perasan sorang budak lelaki ni. Pandangan pertama dah macam booooom. Tiba-tiba pulak aku TERsuka dekat dia. Ohyeahhh. Aku dah suka 2 orang. Jangan cop aku playboy okay? Eh silap, playgirl. Suka je. Diorang bukannya suka aku pun :)

Aku pun dengan semangatnya mintak tolong kawan aku sorang ni, nama dia Isketambola *bukan nama sebenar* untuk tanya nama budak tu dengan sekolah mana. 1st day tak jadi lagi tanya. Dia kata baru nak kenal lah kononnya. Eleh, alasan lebih. K hari kedua, dia suruh machai dia pergi tanya. Aku suruh kau, kau suruh orang lain. K takpe. Pastu Isketambola tu bagitahu aku yang nama budak tu Dafi *bukan nama sebenar lagi* Dalam hati dah "Balik rumah ni bukak facebook pastu cari fb dia, mwehehe ^O^".

Sampai je rumah, makan dulu. Lepas tu teman Lina pergi petronas kejap beli topup. Aku pun ambik kredit dia seringgit muahaha :D Time on the way nak pergi petronas, kredit aku ada 6 sen je. Sumpah sedih. Lepas Lina dah balik, aku pun mula kan operasi. Tak sangka pulak aku dapat jumpa fb diaaaa. Howhow, happy siuuuuuuuuut :D Siapa tak happy kan jumpa crush yang kita cari-cari selama ni? :) Pastu apa lagi, add lah. Nak tunggu dia approve je. Mudah-mudahan lah kau approve wahai Dafi, Amin. Puhh puhh! :D
 
Sampai sekarang jantung aku masih berdegup lagi walaupun slow :) Serious happy gilo. K kisah apa korang kan? Kkkkkkkkkkdddddaaaaaahhhhhhhhbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyeeeeeeeeeee ^ ^,

Aku memang suka bagi nama samaran untuk orang yang aku suka. So, aku nak bagi nama dia Handsomeboy. Errr, tak sesuai. Cem gedik je nama tu. K tukar-tukar. Em, DiGi lah hoho. Aku suka kau, DiGi <---- 1st time aku tengok love warna biru :)

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.