Ridiculousness //
Wow. Fantastic Baby. Dance uhuuu! Stop. it.
31 May 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum kum kum ^v^ bajet seram


K apa khabar semua? Sihat? Oh takkkk. Okay. Dah-dah. Yaw, boleh tak sekali je kau jangan nak mengarut? Be normal please. K hari ni aku tak nak cakap banyak. Just nak cakap tadi aku masuk tuisyen dekat Ceria Maju, sebelah kedai G-Mart kebenda tah, Presint 8, Putrajaya, Wilayah Persekutuan memang tonggang terbalik ayat aku So, apa lagi? Gimme a big applause lah. Bangga ni new student kat sana. K membajet. Kisah ke? Tah korang pun tak kisah. Tah orang lain pun tak kisah. Dah mula dah penyakit kau ni Yaw. Dah, duduk diam-diam. Pergi main jauh-jauh. Kat tandas lah paling bagus untuk kau main. Get it? So yeah kita chow je lah. Dah orang tak suka kan? Ya Allah, kenapa dengan aku ni? Sihatkanlah aku semula, Amin :') Hihi, aku berdoa dalam post ni dalam perenggan kedua dalam baris ketujuh. ayat kesepuluh huruf yang ketiga puluh dua. Haaaa kau hado? Aku tahu, aku je hado. Tengok, mainpoint dia 2 3 kerat perkataan je, yang mencercanya banyak ni. Bajet lagi; berbahasa Melayu pulak kat sini. SALAH KE? SAYA ANAK MALAYSIA! Tiba-tiba je nak marah ni dah kenapa? Sah tak sihat. Ubat kat rumah pulak dah habis singgah Guardian Alamanda kejap

Hamboih, kau tengok tuuuu. Mencarut dah 170 perkataan. Mencaci pulak dah 346 perkataan. Tak tambah lagi dengan mencemuih, 654 perkataan. Wow. banyak tak banyak? Banyak kan? Well bajek bangek Dah kira-kira hitung-hitung, terhasil lah sebanyak 25854635235637,637,634 patah perkataan. Cer kira, sama tak cem korang kira? Ofcourse sama, lawannya. Dah lah Yaw. Cukup-cukuplah. Bawak-bawak mengucap bruh. K sebenarnya aku nak kata yang ramai orang kata yang hari ni ramai orang sedih, geram, marah and whatever. Aku tengok biasa je. Jom kita tengok status-status diorang.



#kantoi aku LIKE disitu (Y) 

Memang banyak tu 3 orang je haha. Takkan lah aku nak letak banyak-banyak pulak kat sini kan? Paghok ah cenggitu. Siapa nak bayar kelenguhan tangang aku ni? :B Kau bayar eh hihi. Can I continue my carutan, cercaan dan cacian? Haha, cem 3C dah aku nengoknya :D yawn Wuish! Ngantuk lah dudet! Tidur dulu lah. Voldemort dah nak tidur ni. Tak nak wish goodnight? Pui! Tak hengeng pungg lah. Kdahbye sulking :'/ Mummmy, its over! :'( versi Just For Laugh Gags


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.