Ridiculousness //
Kerja kursus weh kerja kursus! :[]
23 April 2012 ✿ 0 comments
Yo. Wassup guys! Haha takde kije. Fuuuuu fuuhhhh~ *tiup habuk dekat blog yang berdebu ni* ambik bau sikit *sniff sniff* haaaaacchuuuww! :'/ Heh, asyik selsema je. Rasa macam nak demam pun ada. Woi siapa tanya? LOL XD Semua tulis LOL LOL dah sekarang. Aku pun nak jugak tulis. Tak nak lah ketinggalan sangat atau erti kata lain, KUNOwwww.


Korang tahu tak nak pecah kepala hotak aku ni buat kerja kursus Geografi dengan Sejarah? KERJA KURSUS WEH KERJA KURSUS! KERJA KURUSSSS! *typo error* Nganga lah aku jawabnya :O Lagi-lagi Sejarah. Nak lawat tempat kajian lah temu ramah lah bagai. Weiiii bapak lah. Em bejambang. Tambah lagi dengan homework cikgu bagi. Lalalalala~ No comment -,- Penat siut. PMR punya pasal, kenalah study hard kan? Tapi study smart lagi penting. Ye idok? Nanananana~ Dalam stress stress pun boleh lagi nak post o_e Nak hilangkan stress lah kononnya kan? Oi bla lah kau! u_u Kdahbye.

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.