Ridiculousness //
What doesn't kill you make you stronger.
15 March 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum.

 

Dah, annoying jee jadi gila at the beginning ni kan ? So, tak payah lah. Kboo. Hewhew, hari ni tak jadi pergi library. Pagi-pagi lagi Lina dah ajak pergi rumah dia. So yeah, call Mama dannn BOLEHH ! Weeee ~ K dah dah. Tapi yang penatnya kiteorang jalan kaki jee. Takpe, sekali-sekala exercise apa salahnya kan ? Ofcourse tak dosa right ? Mwehehe n_n

Time on the way nak pergi rumah Lina tu, dah nak sampai dah ni. Kiteorang ada dekat roundaboard dah ni. Tiba-tiba ada anjing. Kiteorang pun dah macam makkkk ! 

 

Mana datang anjing ni ? Dasar anjinggg ! Capp. Fatin dah "Weh ambik batu cepat ! Ambik batu cepat ! Jangan lari, nanti lagi dia kejar." Yang tak boleh blahnya, anjing tu pusing-pusing dekat roundaboard. And I. CAN'T. STOP. LAUGHING :D

Sampai-sampai jee dia ajak makan. And naaaahh ! Aku memang tengah lapar pun time tu. Sayang kauu ! Muahx muahx xoxo Lol :D Kdah, cukup cukup sudah. Tujuan aku datang sana nak buat homework tapi ... aku bawak homework yang dah siap. Tetttt ! Ni sereng namanya. Then, tadaaaa ! Aku main laptop, aku main game, aku pasang lagu kuat-kuat. Dah, jangan tiru gaya aku. Memang dah terlebih beradab dah ni, muahaha. Mentang-mentang dia dengan bibik dia jee ada dekat rumah time tu :) Suddenly she maked us some Pancake. Woooo ! How did you know I wanted to eat, bro ? U R an understandly friend, lol. Nak speaking tak jadi. K stop. Around pukul 4.30, kiteorang beredar dari rumah diaaa :D K pui ! Tak payah nak klasik sangat.

Esok kena kemas rumah. Tak boleh nak keluar pergi mana-mana dah :'(



OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.