Ridiculousness //
Go go go go go go go !
14 March 2012 ✿ 0 comments
Assalamualaikum. Warahmatullah. Wabarakatuh.

 

Hahahihihuhuhoho. Macam biasa, awal-awal memang macam ni. Normal lah tu kan ? Macam korang tak pernah buat pulak :P Tadi pergi Alamanda. Tengok cerita Seefood. Hahahaha, gelak je lah. Cem budakz budakz. Ahh, kisah apa kan ? Suka hati aku lah kan ? Korang kisah apa kan ? Kan kan ? Dah lah Syaza. Enaff k enafffff. Dah teruk beno dah kau ni. Haha k.

Tadi aku pergi Alam dengan ...... jeng jeng jeng ! Pakwe aku. Tettt ! Dengan manusia lah :) Sampai-sampai jee terus beli tiket tengok cerita Seefood. Saje menggedik nak jadi ribena kejap. Ohh mann ! Perut aku berkeroncong lagu Mengusung Rindu dah ni. Baik pergi makan cepat kan ? :D Then, pergi McD cari balak baru pulak. Lol jk. Cari fooood lah kan ? Lepas makan, pergi lepak tasik. Kat sana kiteorang cari kan partner baru pulak untuk kawan aku sorang ni. Cahhh ! Mu cayo ? K tipu, haha.

 

Sebelum masuk wayang pukul 3, pergi solat dulu. "Kita hendaklah menunaikan solat kerana ibadah itu adalah ibadah yang paling wajib dalam Islam." Iklan semata-mata, harap maklum :)  Dah keluar wayang, time ontheway nak pergi beli ais krim kat Reject Shop, kiteorang berselisih lah dengan sekumpulan budak lelaki tak tahu mana asal. Maybe teenagers jugak kot. Nampak macam budak sekolah lagi. Suddenly sorang dari diorang kata dekat aku "Eh, dia mintak nombor." Sambil tunjuk dekat kawan dia yang lain. Aku pun dengan selambanya berkata demikian "Lawak ke der ?" Eh tak, tipu tipu. DER takde, saje tokok tambah :D Eh, daaaaaa ~ Desperate sangat kee do ? Dah dah, cukup cukup. Tak nak pun cerita pasal diorang. Ohhh yeah, lepas beli ais krim, terus chow. THE. END.

Esok nak pergi library. Kecoh lagi.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.