Ridiculousness //
Am Back ! Please be excited :P
13 March 2012 ✿ 1 comments
Assalamualaikum

 

Weehoooo ! Dah lama gila tak post kan ? Along 2 months and 12 days. Wow ! Sejak bila aku pandai kecek omputeh ni ? Bangggggaaaa siot ! :) k watlek watlek. Mesti lah korang rindoo aku kan ? Mesti lah kan ? Kannnnn ? Eh, aku dah upah korang RM2k, jangan tak nak mengaku pulak. Aku cepuk soghe-soghe satgi. Lol jk, tak berani punnn ^w^ 

Anyway, hari ni hari jadi kawan aku sorang ni. Nama dia .... Tak ingat lah. Haaa, Wan Nur Lina binti Wan Shaari. Aaaaa yeahh, tu nama dia. Sure ! Haha, lek lah Lina. Nangis pulak kau aku tak ingat nama. Tadi aku hilang ingatan sekejap. SEKEJAP jee k. Woahoho, lupa pulak nak nyanyi lagu happy birthday kat gegerl aku sorang ni. Happy Birthday to yoouuuu Happy Birthday to yooouuuuu Happy Birthday to youuuuu Happy birthday to meeee. Silap silap. Happy birthday to youuuuuuuu ! Hikhok, sedap jugak suara aku ni. K pui ! Ohh, mesti antara korang ramai yang tak kenal dia ryte ? K aku tunjuk lah gambar dia. 

*Lina yang kanan. Yang kiri tu pulak, Hangggg Jebat.

K jujur ah aku tanya. Muka kiteorang ada macam kembar kee ? Ramai pulak orang kata kiteorang twins. Lina, kita twins kan kan ? Haha, diam ah ! Aku pun nampak sikit ah yang kita macam kembar tapi ... TAK SEIRAS. Dah lah, sampai sini je lah aku berseloka. Kbye ^O^
Esok nak pergi tengok movie. Kecoh.

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.