Ridiculousness //
Meaningless Wednesday.
10 December 2011 ✿ 0 comments

Hari ni kakak aku off. Tapi tapi tapi. Dia nak pergi Alamanda jugak. Nak tengok Ombak Rindu katanya. Best sangat keeeeee? Okay. Aku pun tiba-tiba tergerak hati nak pergi Alamanda jugak. Then, aku text Fatin. Ajak dia dengan Shasha pergi Alamanda :) Lepas dah confirm semua, baru call Mama. Tanya "Ma, ite nak pergi Alamanda boleh?" Capp. Takdenya aku nak tanya cenggitu.

Sampai je Alamanda. Pergh, dingin gilo. Sampai depan Kenny Rogers Roaster, nampak Najihah, Wanie dengan Alia Rufaidah. Kay toksah pedulikan diorang. Teruskan perjalanan. Capp :D Oghe jahak, cenggini ah. Okay. Sampai GSC. Kiteorang rancang nak tengok Ombak Rindu. Pui. Tadi kata tak best, ni nak tengok jugak en? Haha :D Orang hilang arah pun gini lah. Sumpah penuh orang beratur nak beli tiket. Semua pakat nak tengok Rindu Ombak tu je. Yang paling tak tahannya, yang beratur nak beli tiket tu kebanyakannya makcik-makcik pulak. Aku pun dah macam "o_______O huhhh?". Tengah-tengah beratur tu, ada pengumuman. Dia kata semua Ombak Rindu tinggal seat depan-depan je. Bapok tak tahangnya. Memang taknak lah. Last last, tengok Misteri Jalan Lama. Terkabul jugak hajat aku. Muehehehe ^ ^Y

Lepas tu pergi makan dekat RASA pulak. Dekat sini pun penuh? WHATTHEHAL? Then, ada tempat kosong. Tibai lah cepak-cepak. Time duduk dekat meja ni, kiteorang asyik fikir. Nak makan ke tak, nak makan ke tak, nak ke tak, nak tak, nak atau tak? Setengah jam kemudian..... Nak ke tak ni? Beberapa minit lepas tu, baru decide nak makan. Haha. Macam apa je kiteorang ni. Serious, makan setengah dah kenyang. Tapi, tengok nasi tu comel sangat, aku cuba lah sedaya upaya untuk habiskan :) And tarrraaaaaaa! Habeh jugok ^ ^, Then, pergi solat. Jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan. Aku sure korang mesti tak baca perkataan 'jalan' tu satu-satu kan? Baca sekali, dah skip terus kan? Tak? Oh, kay. Apa-apa je :P

Tepat pukul 3.30, kiteorang masuk wayang. Pergh. Time order tiket wayang, ada berapa kerat orang je. Dah masuk pun, tengok sikit je orang. Time dah duduk tu, ramai pulak orang serbu masuk. Maybe dah patah hati sebab tak dapat tengok Ombak Kajang tu kan? Capp :D Cerita tu banyak betul tak logiknya. Kapal 'terbang' lah. Bayangkan, kapal terapung atas jalan raya. Macam gilo kan? Entah hape hape. Tapi, tak mengecewakan lah :'> Hihi.

Lepas tu, kiteorang pergi tangkap gambar. Macam biasa, port kiteorang dekat....... TETTT. Mana boleh bagitahu. Kay, kakak aku dah merungut nak guna komputer. Kbai ^ ^Y

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.