Ridiculousness //
Make me your radio~ XD
30 December 2011 ✿ 1 comments
Assalamualaikum

Notice : Ni cerita semalam kelmarin :]


Semalam Kelmarin hari Khamis en? So, yee. Aku pergi alam lagi. K boring -,- Aku pergi pun semata-mata nak tengok SMKB bro. SMKB? Haha boleh teka kot. Senang je. K k kalau taktahu jugak, meh sini nak habaq. SMKB tu Suatu Malam Kubur Berasap je k? Kalau tak, memang aku bertenggek dekat Library dengan LP, buat kerja lah. Kesian diorang, aku tinggalkan diorang cam berlukut di tepi gantang je. Lulzz. K joking chui. 

Sampai alam, semua pakat nak mengge je nak beli tiket sebab masuk 2.15. K tipu. Takdenya sampai nak mengge mengge bagai en? Sampai sana dah dalam dekat pukul 2. Then, beli popcorn dulu sebab kiteorang masing masing tak makan dari pagi and then, terus masuk wayang. Kira backup perut lah ni ^ ^, Cerita dia sumpah kelakaww gileww nak hidup dua kali kau tahu? Howhow, tipoooo ^O^ And haha lawak. Kau buat lawak memang tak jadi lah macha. K dah better shadap.

majorastampon:

strangeryousee:

heyfunniest:
REBLOG AND CLICK THE PICTURE
WAIT FOR 5 SEC.. and press “SKIP”
Try Typing your name, tumblr URL, etc..




XD jgioreajhojetioajbiaotjheiotajhioetaj

I
FUCKING
LOVE THIS
Pas habis je cerita, terus pergi makan dekat Rasa and suddenly tiba tiba S nak belanja aku. Woh, rezeki jangan ditolak en? Nanti melepas, nyesal tak sudah pulak en? En en? And tadaaaa~ I accept. Lol. Thanks bro ;) Last sekali tak habis jugak makan. Ish ish ish. Bazir je. Lepas tu masuk Carrefour, keluar Carrefour. Masuk Guardian, keluar Guardian. And lastly, keluar Alamanda :) k THE END.

Labels:


OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.