Ridiculousness //
Journey of my fever. Lol ^ ^'
18 December 2011 ✿ 0 comments
Assalamualaikum.

  • Jumaat

    Balik rumah dari Tepung Day je, terus bersin-bersin and sakit tekak. Ya, tu lah simtom-simtom sehari sebelum aku merangkak demam. Muehehe ^ ^ Kay malam tu masih larat nak ngadap komputer lagi xD

  • Sabtu

    Celik-celik mata je, tengok jam dah pukul 12.53. WOWWWW. Lambatnya aku bangun hari ni. Selalu paling lambat pun time cuti ni, pukul 11 lebih je. Kay pape je lah. Time ni nak bangun pun tak larat dah. Terhuyung-hayang aku. Lepas tu, alang-alang dah tengah hari, pergi lah makan tengah hari kan? Hari ni, bersin dah hilang tapi.... Timbul yang baru. Sakit gilo tekak. Malam tu nak tidur super susah. Batuk tak habis-habis. Haih :'/

  • Ahad

    Bangun pagi-pagi nak solat Subuh. PERGH. Mual gila. Masuk tandas, cuba sedaya upaya nak muntah tapi tak keluar-keluar-keluar. Aku dah macam "Cepatlah muntah, bro." Kalau muntah, memang terus baik demam aku ni :'> At last, tak jugak. Haih -.- Sabo je. Kay aku pi sambung tidur lepas dah solat. Hari ni aku bangun pukul 11 lebih walaupun tidur pukul 1 pagi =) Bangun tu pun macam biasa, pergi makan dulu. Dah makan, rehat-rehat tidur. Muahaha ^ ^Y Time ni mual datang balik. Asal berdiri je, mual. Kalau duduk dengan baring, tak pulak. Sampai-sampai solat pun aku kena duduk. Hmm :'/ Kay lepas solat Zohor, tidur balik saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaampai lah pukul 5.30 cenggitu. Bangun-bangun, mak aku suruh minum panadol soluble. Lepas habeh telan, aku dah macam
     
    Errrrr. Masam dan meloyakan tauk? Tapi lepas dah makan, memang lega. Dan yeah, aku dah larat nak ngadap komputer balik. Yay! Kay shatap. Then, tata ^.^

OLD | NEW
Author.



Assalamualaikum humankind. You're currently in my blog now. Nothing special and you'll not into it at all. Hewhew :p

oter lev hom




Find me @

twitter: @macaaaz
facebook: marlyana syaza
instagram: msyza_

degree's life begin.


Stop by.